Ons mooie assortiment boeken en kaarten omvat o.a. boeken over boeddhisme, mindfulness en spiritualiteit. Daarnaast spirituele kaarten en wenskaarten.

Bij je persoonlijke ontwikkeling kun je veel steun hebben van een juist gekozen boek of een van de vele soorten kaarten. We hebben in onze winkel een zorgvuldig gekozen collectie boeken en kaarten die je kunnen helpen op jouw eigen weg. Plus heel inspirerende wenskaarten. Natuurlijk adviseren we je graag.

 

Spirituele boeken met nadruk op sjamanisme, Maya en engelen.

Het begrip spiritualiteit gebruiken we meestal voor alles te maken heeft met religie of bovennatuurlijke krachten, maar de nadruk ligt op de persoonlijke innerlijke ervaring. Om je hierbij te helpen, hebben we een kleine, maar afgewogen collectie boeken over spiritualiteit. Naast verschillende 'klassieke' boeken, vindt je bij ons zeker ook boeken over sjamanisme, Maya en engelen. Meer over onze spirituele boeken...

 

Boeken over boeddhisme en mindfulness

We zijn een persoonlijke winkel. We zijn geen onderdeel van een grote keten, maar stellen ons assortiment samen door goed te luisteren naar onze bezoekers, maar ook door goed te luisteren naar onszelf.


Boeddhisme is een van de levensbeschouwelijke stromingen waar wij ons heel verwant mee voelen. Je vindt in onze winkel in Eindhoven een heel mooi assortiment boeken over boeddhisme. Allereerst hebben we een aantal algemene boeken die de verschillende stromingen in het boeddhisme beschrijven (Theravada, Mahayana, Vajrayana, Tibetaans boeddhisme, Zen), daarnaast hebben we boeken die door boeddhistische leraren geschreven zijn en die je kunnen helpen op je weg. En een mooi assortiment boeken over mindfulness. Meer over de boeken over boeddhisme en mindfulness...

 

Spirituele kaarten

Naast spirituele boeken vind je in onze winkel in Eindhoven ook een collectie spirituele kaarten zoals affirmatiekaarten, Moeder Aarde kaarten, aartsengelkaarten, beschermengelkaarten en chakrakaarten. Deze kaarten kunnen je helpen bij je persoonlijke ontwikkeling en groei. Een overzicht van de spirituele kaarten...

 

Tarotkaarten, inzichtkaarten en orakelkaarten

We hebben in onze winkel een uitgebreide collectie kaarten die je kunnen helpen bij de ontwikkeling van je persoonlijk leven. Zoals tarotkaarten, inzichtkaarten en orakelkaarten, o.a. Madame Lenormand kaarten (waarzegkaarten), Osho Zen Tarotkaarten. Een overzicht...

 

Wenskaarten van o.a. Leanin' Tree, Blue Mountain, Aquarupella, Tushita ,Aurora en Amber Lotus

De 'traditionele' papieren wenskaart blijft voor veel mensen de voorkeur houden. We hebben in onze winkel in Eindhoven een uitgebreide en bijzonder inspirerende collectie wenskaarten. Wat ook je intentie is, je vindt er altijd een kaart die precies bij jou past. Kaarten met een bezielende foto, met een tekst die tot nadenken en mediteren noodt, kaarten met een spirituele afbeelding, de keuze is groot.

 

We maken je, bij een bezoek aan onze winkel in Eindhoven, graag wegwijs. Vanuit onze eigen betrokkenheid, kennis en ervaring adviseren we je graag bij jouw keuze. Je bent van harte en welgemeend welkom.

 

Ook in onze webwinkel hebben we mooie collectie opgenomen, ideaal om je te oriënteren, maar ook in het geval je niet naar de winkel kunt komen omdat je te ver weg woont of anderszins niet kunt.