We hebben een zorgvuldig geselecteerde collectie boeken over boeddhisme en mindfulness.

Earth Spirits is een persoonlijke winkel. We zijn geen onderdeel van een grote keten, maar stellen ons assortiment samen door goed te luisteren naar onze bezoekers, maar ook door goed te luisteren naar onszelf.


Boeddhisme is een van de levensbeschouwelijke stromingen waar de eigen verantwoordelijkheid van de mens centraal staat.

We hebben in onze winkel een mooi assortiment boeken over boeddhisme.

 

Naast boeken die de verschillende stromingen in het boeddhisme beschrijven (Theravada, Mahayana, Vajrayana, Tibetaans boeddhisme, Zen, mindfulness), hebben we boeken die door boeddhistische leraren geschreven zijn en die je kunnen helpen op je weg. Het is een bescheiden, maar wel heel betekenisvol (en door ons persoonlijk geselecteerd) assortiment.

 

Enkele van de schrijvers die je bij ons kunt vinden:

  • Deepak Chopra
  • Sogyal Rinpoche
  • Thich Nat Hanh

Natuurlijk vind je in onze winkel in Eindhoven een uitgebreider assortiment dat van tijd tot tijd vernieuwd en uitgebreid wordt. Omdat we zelf een grote affiniteit hebben met boeddhisme, kunnen wij je prima adviseren bij je schreden op de weg. We zien er naar uit om met je van gedachten te wisselen.

 

In onze webwinkel hebben we kleine collectie opgenomen, ideaal voor als je niet naar de winkel kunt komen omdat je te ver weg woont of anderszins niet kunt.