Spirituele kaarten, zoals affirmatiekaarten, Moeder Aarde kaarten, aartsengelkaarten, beschermengelkaarten en chakrakaarten.

Naast spirituele boeken vind je in onze winkel ook een grote collectie spirituele kaarten. Deze kaarten kunnen je helpen bij je persoonlijke ontwikkeling en groei. Waar de boeken je inzicht geven in de wereld van de spiritualiteit en zo een stevige, persoonlijke basis vormen, kun je met de kaarten van dag tot dag werken en zijn de kaarten vooral geschikt om op een praktische manier met spiritualiteit bezig te zijn.

 

Omdat het hele gebied van de spiritualiteit zo uitgebreid is, vindt je bij ons ook een breed assortiment. Maar natuurlijk hebben wij ook een (persoonlijke) keuze moeten maken, hieronder een aantal gebieden waarop je bij ons een ruime keuze kunt vinden.

 

Affirmatiekaarten, o.a. van Eckhart Tolle en Louise Hay

Een affirmatie is een positief zinnetje, wat je regelmatig tegen jezelf kunt zeggen. Door dit regelmatig herhalen (meerdere keren per dag) ga je de positieve werking van het zinnetje ervaren. Je onderbewuste heeft de eigenschap dat het als waarheid aanneemt wat je tegen jezelf zegt en kijkt dus niet naar hoe het werkelijk is. Velen van ons kennen het effect misschien van de negatieve kant (als je maar vaak genoeg tegen iemand zegt dat hij iets niet kan, dat het dan ook inderdaad vaak niet lukt). Met affirmatiekaarten gebruik je diezelfde werking, maar dan positief!


Bekende affirmatiekaarten (die je dus uiteraard ook bij ons vindt) zijn kaarten van Eckhart Tolle (De kracht van het NU) en Louise Hay. De prachtige illustraties en smaakvolle vormgeving helpen je om in de juiste stemming te komen.

 

Moeder Aarde kaarten van Jamie Sams

Op de Moeder Aarde kaarten van kunstenares Jamie Sams staat de oude Indiaanse cultuur centraal. Volgens de spirituele traditie van de Native Americans herstelt het medicijn het verbroken contact tussen de mens en de levende natuur. De harmonie die dan ontstaat zorgt voor een genezende werking, zowel fysiek als mentaal.


De 44 schitterend geïllustreerde kaarten, elk met hun eigen symbool en betekenis, kunnen dagelijks worden gelegd. De specifieke figuren maken de weg vrij voor het uitbreiden van innerlijke kennis. In combinatie met de tekst van het boek, die de verschillende manieren van interpreteren en voorspellen uitlegt, vormen de kaarten een belangrijk hulpmiddel bij het versterken van het zelfbewustzijn en voor innerlijke groei.

 

Aartsengelkaarten en beschermengelkaarten van o.a. Doreen Virtue

Aartsengelkaarten zijn op liefdevolle wijze ontworpen en vormen samen met het bijbehorende handboek een inspirerend en harmonieus geheel. De boodschappen zijn allemaal heel liefdevol en schenken kracht en inzicht.


Eén getrokken aartsengelkaart symboliseert een thema dat voor jou gedurende een langere periode belangrijk is. Tijdens de hele ontwikkelingsfase kun je werken met deze aartsengel, met zijn symboolkaart als meditatiebeeld en met zijn affirmaties.

Beschermengelenkaarten kunnen je ondersteunen bij het vasthouden van je levensdoelstelling. Dat kan op diverse manieren: van het leggen van een enkele kaart tot en met een legging met dertien kaarten. Welke legging je ook kiest, je krijgt altijd inzicht in de aard van de problematiek. Op de kaarten staan inspirerende afbeeldingen van engelen en de essentie van zijn betekenis.

 

Chakrakaarten

De zeven chakra's vormen de energiecentra in je lichaam ( wortel, sacraal, navel, hart, keel, hoofd en kruin). Je chakra's zijn bepalend voor je geestelijk en lichamelijk welzijn, maar ze kunnen zich ook vernauwen of sluiten, waardoor we uit balans raken. Als je de taal van de chakra's verstaat, weet welke signalen zij uitzenden en hoe we die kunnen toepassen. De Chakrakaarten helpen je daarbij. Met de kaarten leer je de zeven chakra's kennen.
Elke kaart bevat een oefening waarmee je een van de energiepunten stimuleert. Daardoor gaat geblokkeerde energie opnieuw stromen.

 

We maken je, bij een bezoek aan onze winkel in Eindhoven, graag wegwijs in de fascinerende wereld van de spirituele kaarten. Vanuit onze eigen kennis en ervaring adviseren we je graag bij jouw keuze. Je bent van harte en welgemeend welkom.

 

Naast de hierboven genoemde kaarten hebben we ook een interessant assortiment tarotkaarten, inzichtkaarten en orakelkaarten

 

Ook in onze webwinkel hebben we mooie collectie opgenomen, ideaal voor als je niet naar de winkel kunt komen omdat je te ver weg woont of anderszins niet kunt.