Wenskaarten voor belangrijke gebeurtenissen, om zo maar te sturen of gewoon jezelf cadeau te doen. Van o.a. Leanin' Tree, Blue Mountain, Aquarupella, Tushita, Aurora en Amber Lotus

Ondanks alle elektronische hulpmiddelen die we tegenwoordig hebben om een groet of een gedachte te sturen, blijft de 'traditionele' papieren wenskaart voor veel mensen toch de voorkeur houden. Een met aandacht ontworpen en fraai gedrukte kaart, op mooi papier, brengt je intentie vaak veel beter over dan een melding via het beeldscherm. Plus natuurlijk dat je je eigen boodschap er in je eigen, persoonlijk handschrift er aan toe kunt voegen.

 

We hebben in onze winkel in Eindhoven een uitgebreide en bijzonder inspirerende collectie wenskaarten. Wat ook je intentie is, je vindt er altijd een kaart die precies bij jou past. Kaarten met een bezielende foto, met een tekst die tot nadenken en mediteren noodt, kaarten met een spirituele afbeelding, de keuze is groot.


Natuurlijk vindt je er kaarten voor bijna elke belangrijke gebeurtenis (zoals geboorte, verjaardag en overlijden) maar ook kaarten met een mooie gedachte of een afbeelding die je bijzonder raakt. Kaarten die je zomaar kunt sturen naar iemand die je na staat, maar die je natuurlijk ook gewoon aan jezelf cadeau kunt doen. Alleen al je blik rustig door de collectie laten gaan en je open te stellen voor de boodschap die je af en toe leest (maar wat is toeval!) kan verrijkend zijn.

 

We hebben in de loop der jaren een mooie selectie gemaakt uit het internationale aanbod, je vindt o.a. kaarten van de volgende merken:

 

Leanin' Tree kaarten

Leanin' Tree kaarten hebben een zachte afdruk van de buitenkant aan de binnenzijde. Een bijpassende envelop in een prachtig gekleurd design wordt geleverd bij elke kaart. Bijna alle Leanin' Tree kaarten worden geleverd met een groet of inspirerende woorden. Sommige van de meest populaire designs worden ook geleverd zonder tekst. Alle Leanin' Tree kaarten en enveloppen worden geprint op gerecycled papier.


De mooiste collecties binnen de Leanin' Tree kaarten zijn de collectie van kaarten met afbeeldingen van vooraanstaande Native American kunstenaars en de collectie Josephine Wall. Wanneer je naar de creaties van Josephine Wall kijkt, dan waan jij je in een andere wereld. Een leven waar kleur een bijzondere rol speelt, waar droombeelden je omgeven en je bewust maken van sfeer en verbinding.

 

Blue Mountain

Blue Mountain wenskaarten zijn al 35 jaar wereldwijd een begrip. De warme en bemoedigende teksten hebben menige emotie opgeroepen.
Een mooie serie is de "Blue Mountain Thoughts of Life". Deze inspirerende kaartenserie is uniek in zijn soort. De teksten zijn van een ongekend niveau, gemaakt door dichters over de hele wereld. De combinatie van een bijzondere papiersoort en een stijlvolle afwerking maakt de kaart tot een waar cadeau vol met emotie!

 

Aquarupella

De kaarten van Aquarupella vallen op door hun kleurige uitstraling en prachtige foto's. Op de kaarten staan afbeeldingen uit o.a. Tibet, India en andere Aziatische landen. De Aquarupella wenskaarten zijn van uitstekende kwaliteit en gemaakt van papier uit duurzaam beheerde bossen met het PEFC keurmerk.

 

Tushita

De kaarten van Tushita bevatten prachtige afbeeldingen, geïnspireerd op het boeddhisme, plus inspirerende teksten. Tushita ondersteunt al jaren diverse projecten m.b.t. mensenrechten in en om Tibet en de Tibetaanse vluchtelingen.

 

Aurora

Aurora staat voor kunstkaarten met een bijzondere signatuur. Gekozen is voor werken die qua kleurgebruik en voorstelling appelleren aan een harmonieuze en spirituele levenshouding. Hierbij komen alle aspecten aan bod: leven en dood, schoonheid, spirituele groei, levensvreugde en wijsheid. Aurora kiest er voor om de uitgaven op de meest milieuvriendelijke manier te laten drukken: in waterloos offset met soja inkt op papier dat de minste vervuiling geeft bij de fabricage.

 

Amber Lotus kaarten

Kaarten veranderen levens! Ze stralen liefde, kracht, hulp en goedheid uit! De unieke collectie aan Amber Lotus kaarten zijn dergelijke kaarten. Elke kaart draagt een speciale boodschap, dat voor de ontvanger van zeer grote waarde kan betekenen. Zo'n kaart is een persoonlijk gebaar en een bijzonder geschenk.