Wat we zijn

Voor onszelf noemen we Earth Spirits wel eens een winkel in wijsheid. Vanuit onze persoonlijke betrokkenheid hebben we een heel mooi assortiment geselecteerd dat, in al zijn verscheidenheid, steeds wel gerelateerd is aan begrippen als wijsheid, spiritualiteit en nieuwetijd.

 

Omdat we vinden dat alles met alles samenhangt én omdat we oprecht vinden dat ieder zijn eigen weg naar een verdere ontwikkeling van haar of zijn leven moet gaan, hebben we er voor gekozen om ons assortiment zo breed mogelijk te maken. Zodat ieder daar een eigen, persoonlijke selectie uit kan maken. Een selectie die uiteraard niet in elke fase van iemands leven hetzelfde hoeft te zijn.

 

Het assortiment in onze winkel is in grote lijnen gegroepeerd rondom een aantal belangrijke levensbeschouwelijke stromingen en tradities, daarnaast hebben we een historisch gegroeide affiniteit met de native Americans, de 'indianen' van Noord Amerika.

 

Maar minstens zo belangrijk is dat we bij de keuze van onze artikelen steeds selecteren op meerwaarde. Veel artikelen die je tegenwoordig kunt kopen, lijken wel haast gemaakt om maar een korte tijd bevrediging te schenken en daarna snel weer afgedankt te worden. Wij vinden dat je zorgvuldig om moet gaan met de gaven van Moeder Aarde én dat je zorgvuldig moet zijn in je keuzes. Daarom vindt je bij ons vooral artikelen waar je lang plezier van hebt, die zorgen dat je leven verrijkt wordt en die met respect voor mens en het milieu geproduceerd zijn.

 

We hopen dat je, als bezoeker van onze winkel, de zorgvuldigheid ervaart waarmee het assortiment is samengesteld. En dat je daarnaast de liefde ervaart die wij meegeven in de keuze van de producten, het omgaan met onze bezoekers en het welgemeende adviseren.

 

We zien er naar uit je te mogen begroeten in onze winkel.