Wie we zijn

Earth Spirits is een winkel die door ons in 1997 gestart is vanuit het idee dat het delen van onze inzichten en ervaringen voor anderen hopelijk verrijkend kan zijn.
Wij hebben zelf al een lange weg afgelegd op het spirituele pad (maar we zijn er nog lang niet!) en hebben, in de loop van de jaren, veel contacten opgebouwd.
Deze contacten, die we uiteraard nog steeds verder uitbouwen, maken dat we in onze winkel een heel breed en zorgvuldig geselecteerd assortiment aan kunnen bieden. En zorgt er ook voor dat onze collectie blijvend in beweging is. Een assortiment dat, daar zijn we heel eerlijk in, onze persoonlijke interesses weerspiegelt.
Uit de ervaring van de afgelopen jaren weten we dat de meeste bezoekers aan onze winkel deze persoonlijk benadering ook zeer op prijs stellen.

 

We zijn geen onderdeel van een grote keten en dat willen we ook heel bewust uitstralen!
Door onze persoonlijke betrokkenheid kunnen wij je prima adviseren bij de selectie en de eventuele aankoop van een product. Een advies is bij ons geen van buiten geleerd lesje, maar bijna altijd de weerslag van een persoonlijke ervaring én de weerslag van heel geïnteresseerd luisteren naar de ervaringen van bezoekers aan onze winkel.

 

Maar daarnaast is het vooral een advies van mens tot mens, van hart tot hart.
Wij zien de bezoekers aan onze winkel –gelukkig- niet als inkomstenbronnen waar we zoveel mogelijk aan willen verdienen, maar als waardevolle mensen die op zoek zijn naar een betekenisvol product. Om cadeau te doen aan iemand waar men werkelijk om geeft, om zichzelf te verrijken of om een volgende stap te maken op een (spiritueel) pad. Veel van onze bezoekers komen met enige regelmaat terug omdat ze de sfeer in de winkel als bijzonder en vooral als heel positief ervaren.

 

Wij vinden het iedere dag weer een cadeau dat we daarin een bescheiden rol mogen spelen.

 

We nodigen je van harte en welgemeend uit voor een bezoek aan onze inspirerende winkel.

 

Gerrie en Arwen