Spiritualiteit, we hebben veel artikelen die je kunnen helpen op jouw spirituele weg. Kom gerust kennis maken.

Het begrip spiritualiteit gebruiken we meestal voor alles wat te maken heeft met religie of bovennatuurlijke krachten, maar de nadruk ligt op de persoonlijke innerlijke ervaring op het contact maken met jezelf.

 

De afgelopen decennia ontwikkelde het idee van spiritualiteit zich als een persoonlijke levenshouding, meestal buiten de georganiseerde religies. Er zijn vele "spirituele wegen" en er is geen objectieve waarheid over welke weg men het beste kan volgen. De keuzes voor het volgen van een spirituele weg wordt bepaald door persoonlijke verlangens en de verwachte meerwaarde voor de persoonlijke belevingswereld.

 

In onze winkel in Eindhoven hebben we veel artikelen die je kunnen helpen op jouw spirituele weg. Kom gerust kennis maken met het uitgebreide assortiment. En natuurlijk staan we altijd klaar om je van advies te dienen of met je van gedachten te wisselen. We vinden het heel verrijkend om van mens tot mens contact te hebben.

 

Bij ons vindt je o.a. de volgende artikelgroepen die jou wellicht van pas kunnen komen bij jouw ontdekkingstocht in de spiritualiteit.

 

Boeddhistische beelden

We hebben een mooie collectie boeddhistische beelden in verschillende materialen en in diverse variaties. Zoals Boeddhabeelden, Yoghiman (orang malu), lachende dikke Boeddha, Guanyin of Avalokiteshvara en Tara. Een uitgebreid overzicht vindt je op de pagina Boeddhisme beelden.

 

Mineralen

De geneeskrachtige werking van mineralen is al eeuwenlang bij mensen bekend. Edelsteentherapie staat tegenwoordig weer volop in de belangstelling. Wij hebben een grote keuze in helende edelstenen en mineralen zoals bijvoorbeeld: agaat, amethist, bergkristal, granaat ,lapis lazuli, rookkwarts, toermalijn, turkoois. Je kunt je bij de keuze voor een steen laten leiden door de positieve werking van de steen.

 

Sieraden die een verbondenheid met de spirituele wereld uitdrukken.

Sieraden worden overal ter wereld gebruikt om (zoals het woord al zegt) zich te versieren, maar ook om een verbondenheid met de spirituele wereld uit te drukken. We hebben een groot assortiment zilveren en tinnen sieraden waarvan het grootste gedeelte een verbinding heeft met een oude cultuur of een van de levensbeschouwelijke stromingen. Bij de keuze van de sieraden letten we natuurlijk op kwaliteit (zo heeft praktisch al ons zilver het keurmerk 925 of 950, wat staat voor de hoogste kwaliteit zilver) maar zeker ook op een eerlijke wijze van produceren. 

 

Boeken en kaarten

Bij je persoonlijke ontwikkeling kun je veel steun hebben van een juist gekozen boek, zoals spirituele boeken of boeken over boeddhisme en mindfulness of een van de vele soorten kaarten (zoals bijvoorbeeld spirituele kaarten en inzichtkaarten).
We hebben in onze winkel een zorgvuldig gekozen collectie boeken en kaarten die je kunnen helpen op jouw eigen weg.

 

Smudgen, kruiden, kruidenmengsels en wierook

In onze inspirerende winkel vindt je een breed assortiment kruiden, kruidenmengsels en wierook voor het reinigen van ruimtes en lichamelijk en geestelijk welbevinden. Plus natuurlijk alles wat je daarbij nodig hebt. Wierook uit Indiawierook uit Japanuit Tibet en Nepal,Indiaanse smudgekruiden en kruidenbranders.
Het hele overzicht over de smudgen, kruiden, kruidenmengsels en wierook vindt je hier.

 

Engelen

Engelen zijn gevleugelde boodschappers die fungeren als verbinding tussen hemel en aarde. Het zijn onsterfelijke wezens, die niet gehinderd worden door tijd en ruimte. In onze winkel hebben we verschillende artikelen die je in contact kunnen brengen met engelen en die jouw inzicht in de engelenwereld verder kunnen vergroten. Zoals bijvoorbeeld zilveren sieraden met beschermengelen, spirituele boeken over engelen, aartsengelwierook, wenskaarten met engelen.

 

Spirituele muziek en meditatie cd's

Wij hebben een mooie keuze gemaakt uit het aanbod spirituele muziek en meditatie cd's, muziek die heeft bewezen een bijdrage te kunnen leveren aan verdieping en welbevinden. Naast klassiekers hebben we ook regelmatig verrassende nieuwe uitgaven.

Je vindt in onze selectie namen zoals Karunesh, Deva Premal en Dewa Che.

Ook vindt je onze winkel muziekinstrumenten uit o.a. Noord-Amerika, zoals indiaanse fluiten, oceandrums, sjamanendrums, klankschalen en windgongs.