Spirituele boeken. Naast klassiekers hebben we vooral boeken over sjamanisme, Maya en engelen

Het begrip spiritualiteit gebruiken we meestal voor alles te maken heeft met religie of bovennatuurlijke krachten, maar de nadruk ligt op de persoonlijke innerlijke ervaring.

 

De afgelopen decennia ontwikkelde het idee van spiritualiteit zich als een persoonlijke levenshouding, meestal buiten de georganiseerde religies. Er zijn vele "spirituele wegen" en er is geen objectieve waarheid over welke weg men het beste kan volgen. De keuzes voor het volgen van een spirituele weg wordt bepaald door persoonlijke verlangens en de verwachte meerwaarde voor de persoonlijke belevingswereld.

 

Om je te helpen op deze persoonlijke weg, hebben we een afgewogen collectie boeken over spiritualiteit. Omdat het gebied van spiritualiteit zo breed is en er ook zoveel boeken over verschenen zijn, hebben we uiteraard een keuze moeten maken. Vanuit onze persoonlijke interesse en betrokkenheid hebben we een assortiment boeken bij elkaar gebracht die een prima inleiding vormt tot de spiritualiteit.

 

Naast 'klassieke' boeken die (naar onze zeer persoonlijke mening) belangrijk zijn als je je verder wilt verdiepen in spiritualiteit, hebben we in onze winkel vooral boeken over op sjamanisme, Maya en engelen. Daarnaast volgen we de ontwikkelingen natuurlijk op de voet en actualiseren we ons bestand regelmatig (kom regelmatig op ontdekkingstocht).

 

Boeken van o.a. Alberto Villoldo, Peter Toonen en Sharon McErlane

Zo maar een kleine greep uit ons assortiment, zodat je een indruk krijgt van het soort boeken wat je bij ons kunt verwachten:

  • Afdalen in ziel; Alberto Villoldo; Helen van verleden en toekomst met soul retrieval
  • De hoeders van de aarde, Alberto Villoldo; De vier inzichten
  • Durf te dromen, Alberto Villoldo; Hoe sjamanen de wereld visualiseren
  • De grootmoeders spreken, Sharon McErlane; Een oproep om de mannelijke en vrouwelijke energieën in balans te brengen
  • Grootmoeders geven de wereld raad, Carol Schaefer; Wijze oude vrouwen en hun dromen voor de aarde
  • Het einde van de gestolen tijd, Peter Toonen; Het verhaal van de Maya's, de bewaarders van de universele tijd.

Natuurlijk vind je in onze winkel in Eindhoven een uitgebreider assortiment dat ook regelmatig vernieuwd en uitgebreid wordt. Omdat we zelf een grote affiniteit hebben met spiritualiteit, kunnen wij je prima adviseren bij je eerste stappen én bij je vervolgstappen op dit fascinerende pad. We wisselen graag met je van gedachten.

 

Ook in onze webwinkel hebben we een leuke selectie opgenomen, ideaal voor als je niet naar de winkel kunt komen omdat je te ver weg woont of anderszins niet kunt.