Wierookbranders en wierookhouders voor het sfeervol branden van wierook.

De betekenis van het woord wierook is "wijrook" (rook om te wijden). Het branden van wierook moet dan eigenlijk ook met de juiste intentie en de juiste instelling gebeuren. Om het branden in de juiste sfeer te laten verlopen, kunnen we je verschillende wierookhouders en wierookbranders aanbieden.

 

Wierookhouders

Bij een aantal verpakkingen wierookstokjes zitten (eenvoudige) houdertjes mee verpakt. Daarmee kun je op een veilige manier de wierookstokjes branden.
Maar als je daarnaast extra sfeer wilt scheppen dan is een mooie wierookhouder eigenlijk onmisbaar. We hebben een afgewogen assortiment met wierookhouders uit India, Nepal en Japan in onze winkel in Eindhoven.

 

Wierookbranders

Voor het branden van harsen, wierookkegels en losse wierook, zijn wierookbranders natuurlijk onontbeerlijk. Niet alleen zorgen ze voor veilig branden, ook zorgen ze door hun uiterlijk een extra dimensie aan het branden toe. Daardoor wordt het branden van wierook een rijk ritueel, dat de zintuigen op diverse niveaus aanspreekt.

 

We hebben in onze winkel een ruime keuze. En natuurlijk speuren we bij onze (internationale) contacten regelmatig naar nieuwe uitvoeringen om u zo nog beter van dienst te zijn. Kom daarom gerust een kijken in Eindhoven.

 

Een paar voorbeelden van de wierookbranders die al wat langer in ons programma zitten:

  • Wierook brander voor houtskool, messing met blauw email, voor het branden van harsen en korrelwierook.
  • Ritueel wierookset bestaande uit een rvs wierookbrander, 5 terracotta schaaltjes en een grotere schaal om veilig wierook te branden.
  • Spekstenen wierookpotje met Aum symbool, voor het branden van wierookstokjes of harsen.

Kom voor het actuele aanbod naar onze sfeervolle winkel in Eindhoven, we adviseren je graag welke wierookbrander voor jou het beste is.
Natuurlijk kun je ook een selectie maken in onze webwinkel