Links

Tibet.net
Officiële website van de Tibetaanse regering in ballingschap, met o.a. de actuele (reis)agenda van de Dalai Lama.

 

NARF
Website van de Native American Rights Fund, een non-profit organisatie die op komt voor de rechten van de oorspronkelijke bewoners van Amerika, de Indianen.

 

13 Oorspronkelijke Grootmoeders

Officiële website van de Internationale Raad van de 13 Oorspronkelijke Grootmoeders, die zich wereldwijd inzetten voor de verspreidingen van eeuwenoude profetieen voor het welzijn van alle levende wezens.

 

Plum Village

Officiële website van Plum Village het retraitecentre van Thich Nath Hanh voor o.a. de beoefening van Mindfulness meditatietechnieken.

 

Mooji

Officiele website van Mooji, leerling en volgeling van Papaji, in de Advaita traditie. Met vele links naar inspirerende videoregistraties van 'Satsangs met Mooji', gericht op herkenning van en directe Zijns-ervaring. 

 

Amnesty International
De Nederlandse afdeling van de Internationale mensenrechten organisatie Amnesty International

 

Natuurcollege
Website van de stichting Natuurcollege die zich ten doel heeft gesteld de relatie tussen mens en natuur, op alle bewustzijnsniveaus te intensiveren.

 

Bomenstichting
De Bomenstichting zet zich in voor het behoud van bomen in de stad en op het platteland.

 

PETA

Nederlandse afdeling van de Internationale dierenrechten organisatie PETA, People for Ethical Treatment of Animals, die zich wereldwijd bezighoud met het invoeren en beschermen van dierenrechten.

 

Karuna Consultancy

Karuna Consultancy is een betrokken adviseur milieumanagementsystemen en maatschappelijk verantwoord ondernemen voor MKB en (semi)overheid met een eigen-wijze manier van werken en speciale aandacht voor duurzaamheid.

 

Studio Yogatrainer

De Yogastudio in Eindhoven voor Poweryoga , Yin Yoga, Stress Relief & Ademtraining.

 

Stadsverlichting

Iedere 2e zondag van de maand komen tientallen mensen, door het hele land, in huiskamers bijeen om een uur stil te zijn. Doe mee met Stadsverlichting. Verlicht jezelf, verlicht elkaar en verlicht je wereld

 

Aquamarijn - Centrum voor persoonlijke groei