Muziekinstrumenten en muziek zoals indiaanse fluiten, oceandrums en sjamanendrums, klankschalen en een mooie selectie cd’s.

In onze sfeervolle winkel vindt je –uiteraard- ook een mooi assortiment muziekinstrumenten en muziek. Instrumenten van volkeren die nog verbinding hebben met hun eigen wortels en die de instrumenten vaak nog gebruiken in oude ceremonies. Wij nodigen je graag uit om op ontdekkingstocht te komen in onze winkel in Eindhoven en te ervaren welke instrumenten en welke muziek jou verder kunnen helpen bij het ontwikkelen van jouw eigen persoonlijkheid.


Wij assisteren je daar graag bij. Vanuit onze persoonlijke betrokkenheid begeleiden we onze bezoekers bij hun keuze. Natuurlijk met onze kennis en ervaring. Maar vooral ook met heel ons hart.

 

Muziekinstrumenten uit Noord-Amerika, zoals indiaanse fluiten

Wij hebben een toepasselijke collectie muziekinstrumenten uit Noord-Amerika, waaronder buitengewoon mooie indiaanse fluiten van het merk High Spirits!. Fluiten waarin de ziel van de maker voelbaar en hoorbaar is, fluiten waarmee je als vanzelf verbinding maakt met innerlijke wereld. Onze collectie indiaanse fluiten is geïnspireerd op de oorspronkelijke traditionele indiaanse fluiten. Meer over de indiaanse fluiten.

 

Oceandrums en sjamanendrums

Oceandrums en sjamanendrums zijn enkele voorbeelden van de slaginstrumenten in ons programma. Het geluid van de oceandrum kan je helpen bij meditatie, klankheling, rituelen of ontspanning. Een sjamanendrum wordt gebruikt voor rituelen, ceremonies, trancereizen of drumcirkels om in contact te komen met de drie werelden. Meer over ons programma slaginstrumenten.

 

Klankschalen uit Nepal en Tibet, een mooi assortiment in de klankschalenwinkel in Eindhoven

Wij voeren een mooi assortiment Nepalese en Tibetaanse klankschalen, in diverse diameters, vervaardigd uit brons. Om een klankschaal verantwoord te kunnen kiezen, moet je eigenlijk het geluid van de verschillende klankschalen met elkaar vergelijken en de resonanties ervaren. De vibratie van de klankschaal moet 'passen' op jouw eigen innerlijk, het is een heel persoonlijke keuze. Uiteraard kun je de klankschalen uit Nepal en Tibet in alle rust in onze klankschalenwinkel in Eindhoven ervaren. Meer over de klankschalen uit Nepal en de Tibetaanse klankschalen.

 

Een Koshi, Shanti of Zaphir windgong geeft vrede, vreugde en harmonie in je hart

Een windgong zorgt voor rust. Door de nauwkeurig afgestemde klankelementen ontstaat een spel van heldere boventoonrijke tonen. De windgong wordt vaak gebruikt als muzikale ondersteuning bij meditatie, healing en ontspanning of ter ondersteuning bij klankschalenconcerten. In onze winkel in Eindhoven hebben we een mooi assortiment windgongs, meer details...

 

Een rijke keuze in Native American muziek, spirituele muziek en meditatie cd's

Wij hebben een mooi assortiment cd's in onze winkel in Eindhoven. Wij hebben een zorgvuldige keuze gemaakt uit het aanbod spirituele muziek met o.a. Karunesh, Deva Premal en Dewa Che. Daarnaast hebben we een afgewogen selectie gemaakt van meditatie cd's, New Age muziek en Zen muziek. Plus een interessante collectie traditionele Indiaanse (Native American) muziek. Meer details over ons programma.

 

Webwinkel

In onze webwinkel vindt je een groot gedeelte van ons assortiment. Perfect om eens rustig rond te snuffelen of om je keuze te maken als je wat verder van Eindhoven af woont of om andere redenen niet kunt komen.