We hebben ook een mooie collectie cd's in de winkel met o.a. spirituele muziek, meditatie muziek en Indiaanse (Native American) muziek

Wij hebben een mooi assortiment in onze winkel in Eindhoven. Wij willen onze bezoekers immers een zo uitgebreid mogelijke keuze geven in het verrijken van hun persoonlijk leven, in het verder ontwikkelen van zichzelf en in het vergroten van hun welbevinden.
Daarom vindt je in de winkel ook een uitgelezen assortiment muziek.

 

Spirituele muziek

Wij hebben een mooie keuze gemaakt uit het aanbod spirituele muziek, muziek die heeft bewezen een bijdrage te kunnen leveren aan verdieping en welbevinden. Naast klassiekers hebben we ook regelmatig verrassende nieuwe uitgaven.
Je vindt in onze selectie namen zoals Karunesh, Deva Premal en Dewa Che.

 

Meditatie cd's

Met een meditatie cd is het thuis mediteren een stuk eenvoudiger en prettiger. Meditatie is de perfecte manier om zowel geest als lichaam te ontspannen en de weerbaarheid te vergroten. Mediteren geeft innerlijke rust, helpt tegen stress en draagt bij aan welzijn en geluk.


Vanuit onze eigen ervaring hebben we een mooie selectie gemaakt van meditatie cd's, een selectie waarvan we ook weten dat die al tal van onze bezoekers ondersteund heeft bij hun persoonlijke groei. Kom inspiratie opdoen in onze winkel in Eindhoven, we adviseren je met heel ons hart.

 

Daarnaast hebben we ook een bescheiden (maar wel heel betekenisvol) assortiment New Age muziek, Zen muziek en ontspanningsmuziek (o.a. van het bekende label Silenzio). Een assortiment waarin je, naast de bekende namen, ook onbekende musici kunt vinden, maar waar je altijd door geraakt wordt.

 

Indiaanse (Native American) muziek

Al sinds de oprichting van onze winkel hebben we een bijzondere affiniteit met de oorspronkelijke bevolking van Noord-Amerika, de Native Americans. Je vindt in onze winkel dan ook een heel assortiment 'indiaanse' artikelen. En –uiteraard- dus ook een mooie selectie muziek van de Native Americans. Dankzij de contacten die we in de loop der jaren hebben opgebouwd, vindt je er vaak bijzondere uitgaven tussen.

 

Zoals u ziet is het toch nog een heel programma. Een eigenzinnig programma waar je onze ervaringen én onze persoonlijke voorkeuren in terug vindt. Maar die persoonlijke toets is ook wel een van de kwaliteiten van onze winkel. Kom op ontdekkingstocht, laat je op ideeën brengen door onze verhalen. Stel je open en laat je verrassen.

 

Ook in onze webwinkel vindt je een mooi assortiment, handig als je wat verder van Eindhoven af woont of om een andere reden niet kunt komen.