Sieraden die een verbondenheid met de spirituele wereld uitdrukken.

Sieraden worden overal ter wereld gebruikt om (zoals het woord al zegt) zich te versieren, maar ook om een verbondenheid met de spirituele wereld uit te drukken. We hebben een groot assortiment zilveren en tinnen sieraden waarvan het grootste gedeelte een verbinding heeft met een oude cultuur of een van de levensbeschouwelijke stromingen.

 

Bij de keuze van de sieraden letten we natuurlijk op kwaliteit (zo heeft praktisch al ons zilver het keurmerk 925, wat staat voor de hoogste kwaliteit zilver) maar zeker ook op een eerlijke wijze van produceren. Waar maar enigszins mogelijk zorgen we voor sieraden met een Fair Trade keurmerk. Bij onze inkoop proberen we te letten op goede arbeidsomstandigheden, een eerlijk loon en een duurzame wijze van vervaardigen. Want als je sieraden draagt wil je niet alleen dat die er goed uit zien en de juiste uitstraling hebben, maar je wilt ook de zekerheid dat die op een eerlijke en respectvolle wijze zijn geproduceerd.

 

Zilveren sieraden met edelstenen of mineralen.

In onze inspirerende winkel in Eindhoven vindt je heel veel verschillende sieraden. Een flink gedeelte van dit assortiment bestaat uit zilveren sieraden met edelstenen en mineralen zoals bijvoorbeeld: amethist, bergkristal, granaat ,lapis lazuli, maansteen, labradoriet, toermalijn, turkoois. Je kunt je bij de keuze voor een steen laten leiden door de positieve werking van de steen. Meer over de zilveren sieraden edelstenen of mineralen.

 

Zilveren sieraden met symbolen

We hebben een mooie collectie zilveren sieraden met symbolen uit allerlei culturen. Je vindt er sieraden met o.a. de volgende symbolen: chakra's, pentagram, ouroboros, levensboom, labyrint, spiraal, het oog, beschermengelen en godinnen en flower of life. Lees meer over onze zilveren sieraden met symbolen.

 

St. Justin sieraden

Een bijzondere collectie hangers, kettingen, gespen en andere sieraden in tin of in enkele gevallen brons. Als je een sieraad zoekt met een bijzondere uitstraling én vaak met een bijzondere betekenis, dan moet je zeker eens komen kijken naar onze collectie St. Justin sieraden. De ontwerpen zijn gebaseerd op oude Keltische symbolen. In onze winkel in Eindhoven kun je de hele collectie zien en passen. Meer uitleg over de St. Justin sieraden.

 

Handgemaakte zilveren sieraden van de Noord-Amerikaanse indianen zoals Navajo, Hopi en Zuni

Binnen onze collectie zilveren sieraden nemen de sieraden van de Noord-Amerikaanse indianen een bijzondere plaats in. Alle sieraden zijn handgemaakt uit de hoogste kwaliteit sterling zilver (925) en deels volgens het Fair Trade principe geproduceerd. Vanuit onze persoonlijke betrokkenheid en interesse hebben wij een bijzondere affiniteit met de Native Americans, de ‘indianen’ van Noord-Amerika. Lees verder...

 

Zilveren sieraden uit Azië

Binnen onze collectie zilveren sieraden nemen de sieraden uit Azië een bijzondere plaats in. Bij de selectie van onze sieraden hechten we veel waarde aan kwaliteit en welzijn. Sieraden met symbolen van Yogi man of Orang Maloe, Guanyin, Mitsu domo.

 

Sieraden met symbolen uit het boeddhisme met o.a. Boeddha, Ohm (of Aum) lotus of Ganesha, plus een mooie collectie malasnoeren

In het boeddhisme (en ook in het hindoeïsme) is het dragen van sieraden heel vanzelfsprekend en komt dan ook uitgebreid voor. Bijna altijd worden de sieraden in vorm van een snoer, ketting of armband gedragen. En natuurlijk heeft het dragen van sieraden een geestelijk doel. Veel van de sieraden die we in onze winkel in Eindhoven verkopen hebben een religieuze betekenis. Naar de pagina over sieraden met symbolen uit het boeddhisme.

 

Zilveren Keltische sieraden

Keltische sieraden hebben een tijdloosheid die de eeuwen moeiteloos lijken te overleven. Misschien dat de zilveren Keltische sieraden daarom wel zo bijzonder aanspreken. Bij de hedendaagse zilveren Keltische sieraden komen o.a. de volgende oude symbolen veelvuldig terug: Claddagh, Keltische knoop, Triskel, Triqueta, Labyrint, Keltisch kruis, Druïdenkruis, Meer over de zilveren Keltische sieraden.