Zilveren sieraden met symbolen zoals chakra's, pentagram, ouroboros, levensboom, beschermengelen en godinnen, labyrint, spiraal, het oog of flower of life.

Je draagt zilveren sieraden natuurlijk omdat je ze mooi vindt, maar je kunt ze daarnaast ook dragen om daarmee een verbondenheid uit te dragen. Al eeuwenlang zijn sieraden in allerlei culturen een 'drager' geweest van geestesuitingen, van religies of van verbondenheid met de natuur en andere krachten.

 

In onze winkel in Eindhoven vindt je een uitgebreide collectie zilveren sieraden met symbolen uit allerlei culturen. Je zult er vast en zeker een sieraad vinden met een symbool dat jou aanspreekt. Kom kijken en laat je verrassen.

 

Je vindt er sieraden met o.a. de volgende symbolen:

  • Flower of life; De 'flower of life' is een van de krachtigste heilige geometrische vormen. Het is een eigenzinnige vorm (die als vrucht van het leven bekend is) en bestaat uit 13 sferen, die vele wiskundige en geometrische wetten inhoud.
  • Chakra's; Chakra's zijn de energiecentra van je lichaam (het betekent 'wiel' of 'rad'. Er zijn 7 belangrijke chakra's die ieder hun eigen kleur hebben en verbonden zijn met een gedeelte van je lichaam.
  • Het Oog; Dit symbool ontvangt niet alleen licht, maar staat ook voor geestelijk waarnemingsvermogen.
  • Spiraal; De spiraal is in de natuur een veel voorkomende vorm en is al sinds de oudheid een spiritueel symbool van groei en evolutie. Het is een symbool van kracht, evolutie en zelf transformatie.
  • Labyrint; Bij een labyrint is het, in tegenstelling tot een doolhof, niet nodig een uitweg te zoeken. Een labyrint kun je immers maar op één manier doorlopen, waarbij je vanzelf wordt begeleid naar het eindpunt. Hierbij is het afleggen van de weg dus net zo belangrijk als het bereiken van het doel.
  • Levensboom; In vele culturen komt de levensboom voor, bomen nemen over het algemeen een bijzondere plaats in bij religies. De boom verenigt hemel en aarde en wordt gerespecteerd als symbool van groei, genezing en hoge leeftijd.
  • Ouroboros; De slang die in zijn eigen staart bijt symboliseert de cyclische aard van de natuur, het eeuwige terugkeren en de eenheid van alles. Slangen worden in sommige culturen als goden vereerd en staan symbool voor het eeuwig leven.
  • Pentagram; Het Pentagram is een vijfpuntige ster die met 1 lijn te trekken is. Het pentagram is onder meer ook bekend als druïdenvoet. Het staat ook bekend als heilig symbool voor de harmonie tussen het fysieke en het psychische, en als teken van gezondheid. 
  • Beschermengelen en godinnen hangers; Beschermengelen spelen in veel culturen sinds lange tijd een belangrijke rol als beschermster. Godinnen zijn sterk en liefdevol. Een sieraad met een beschermengel of godin kan ene belangrijke steun voor je zijn.

Maar daarnaast hebben we natuurlijk nog veel meer, daarbij zorgen we er voor dat we regelmatig nieuwe sieraden hebben. Verschillende van onze leveranciers breiden hun collectie regelmatig uit met nieuwe ontwerpen, de mooiste en krachtigste daarvan nemen we in ons assortiment op.

 

Laat je verrassen door de aantrekkelijke keuze in onze winkel, we geven je graag goede raad welk symbool bij jou past.
Ook in onze webwinkel vind je een mooi assortiment sieraden met symbolen, handig als je om welke reden niet naar de winkel kunt komen.