We hebben een ruime keuze in kruiden (zoals Patchouli blaadjes, rozenblaadjes, jeneverbes, Tonka bonen) en kruidenmixen.

Mensen hebben vanouds al de kracht van planten en kruiden ervaren. Natuurlijk werden de eerste planten verzameld om de mens te voeden, maar ook om te helen en om ceremonies mee uit te kunnen voeren. De magische krachten die in planten en kruiden opgesloten zit, werd al heel vroeg door mensen onderkend en gewaardeerd. Vanaf het wonder van het zaadje dat uitgroeit tot een krachtige plant, tot de vrucht die geurt en gegeten kan worden.


Planten bevatten energie uit de oerbron van leven. Deze energie is de kracht die je terugvindt in tal van religies, van alle tijden en van alle culturen.


Kruiden bevatten deze energie in tal van vormen. Sterk of juist zacht, helend of juist krachtig provocerend. De natuur heeft ons met zo'n rijke verscheidenheid gezegend, dat we voor elk doel het juiste kruid kunnen kiezen.

 

Kruiden worden gebruikt om een bepaalde magie op te wekken. De magie begint met een wens, een verlangen dat gevisualiseerd wordt. De aard van dit verlangen bepaalt welk kruid er gebruikt gaat worden. Je laadt het kruid vervolgens met de visualisatie van je idee, dit kun je bijvoorbeeld doen door middel van meditatie of een sterke gedachtekracht. Pas dan kun je het kruid zinvol voor jezelf (en zinvol voor het kruid) gebruiken.

 

Uiteraard kunnen wij je bij de keuze van het kruid of de kruidenmix adviseren. We hebben veel kennis en ervaring. En die willen we natuurlijk graag met je delen om zo tot een weloverwogen en harmonische keuze te komen.


In onze inspirerende winkel in Eindhoven vindt je een uitgelezen assortiment kruiden en daarnaast ook veel kruidenmixen. Deze kruidenmixen bestaan uit speciaal geselecteerde kruiden waarvan uit eeuwenlange ervaring bekend is dat die elkaar versterken en samen een veel intensere werking hebben.

 

Een paar voorbeelden uit ons uitgebreide assortiment kruiden en kruidenmixen.

  • Patchouli blaadjes; een afrodiserende geur, het verbindt ons met onze eigen zinnelijkheid.
  • Rozenblaadjes; een mix van verschillende soorten rozen; de roos symboliseert liefde.
  • Sandelhout; sandelhout werkt ontspannend en erotiserend
  • eneverbes; verjaagt negatieve krachten uit de omgeving, voor het reinigen van zieke ruimtes, in veel culturen gebruikt om een veiligere omgeving te creëren.
  • Tonka bonen; De geur van de Tonka boon is zacht warm, als hele boon is het een amulet voor geluk in de liefde, als wensboon kan men een wens uitspreken.
  • Kaskaykuy; deze mix is voor het verdiepen van vriendschap.
  • Energie mix; energie opwekkend, kracht, beleving. Bevat ijzerhard, kardemom, salie, hars
  • Healing mix; bescherming, kracht, helend. Bevat kamille, yerba santa, palo santo, mirre, e.a.
  • Indian mix; voor het vinden van de juiste weg naar een zorgeloos en gelukkig leven
  • Mountain mix; reinigend, helderheid, kracht. Met jeneverbes, ceder, copal, e.a.

Je bent van harte welkom om op ontdekkingstocht te komen in onze winkel in Eindhoven, want naast kruiden en kruidenmixen hebben we natuurlijk nog veel meer. We vertellen je graag over onze passie en willen ons enthousiasme over ons assortiment graag op je overbrengen. En uiteraard delen we onze kennis en ervaring graag met je.


In onze webwinkel vindt je een mooie doorsnede van ons assortiment, ideaal voor als je wat verder weg woont of om andere reden niet naar onze winkel kunt komen.