Kruidenbranders voor het branden van kruiden en kruidenmixen

De meeste kruiden geven hun krachten pas vrij als ze (beheerst) gebrand worden. Tijdens het zuiverend brandproces komt alle energie die in de kruiden opgeslagen is beschikbaar, ook komen dan alle werkzame geuren tot je.

 

Voor het goed en respectvol branden van kruiden en kruidenmixen is een speciaal kruidenbrandertje of kruidenoventje noodzakelijk. Een goed kruidenbrandertje kun je heel nauwkeurig afstemmen op het kruid of de mix, zodat de verbranding optimaal gebeurt en je maximaal profiteert van alle goed energie die uit de kruiden vrij komt.

 

In onze winkel in Eindhoven vindt je een ruime keuze, hier een paar voorbeelden uit ons assortiment:

  • Kruidenbrandertje, speciaal ontworpen voor het branden van alle soorten kruiden en mixen. De geurverspreiding is fantastisch.
  • Terracotta kruidenbrander, met zeef, glazen houdertje voor waxinelichtje en zand. Met het zand kunt u de afstand instellen tot het zeefje.

 

Zeefjes voor kruidenbranders

We verkopen ook losse zeefjes voor kruidenbranders, een stabiel en doeltreffend hulpmiddel voor het branden van kruiden en mixen. Een zeer fijne roestvaststalen haarzeef voor onbegrensd geurgenoegen. Als het zeefje niet in hoogte verstelbaar is, kan de intensiteit van de vlam getemperd worden door het lontje kort af te knippen. Slechts kleine hoeveelheden per keer op het zeefje leggen.

 

In onze inspirerende winkel in Eindhoven ben je van harte welkom om de kruidenbrander te kiezen die bij jou pas. Daarnaast hebben we natuurlijk ook kruiden en kruidenmixen en nog veel meer. En uiteraard delen we onze kennis en ervaring graag met je.

 

In onze webwinkel vindt je een gedeelte van ons assortiment, ideaal voor als je wat verder weg woont of om andere reden niet naar onze winkel kunt komen.