Kruidenkaarsen, affirmatiekaarsen  en andere kaarsen

Kaarsen worden in veel levensbeschouwelijke stromingen gebruikt bij het uitvoeren van ceremonies. Het branden van kaarsen zorgt altijd een speciale, gewijde sfeer. Daarom hebben we verschillende soorten kaarsen in ons assortiment, zodat je voor diverse doeleinden de juiste kaars kunt kiezen. Daarmee kun je je eigen viering creëren. Dus niet alleen omdat je het lekker vindt ruiken, maar ook bewust om je gevoel en ook dat van anderen te beïnvloeden. Natuurlijk adviseren we je graag bij de keuze van de juiste kaars.

 

Om je een indruk te geven van wat je in onze winkel in Eindhoven kunt verwachten, hierbij een kleine selectie.

 

Kruidenkaarsen

De kruidenkaarsen zijn met de hand gegoten en samengesteld uit een mengsel van zorgvuldig geselecteerde etherische oliën en kruiden zeer goede kwaliteit. Het unieke van deze kaarsen is dat ze geladen zijn met helende Reiki energie, dat staat voor universele levenskracht. Brandduur ±30 uur.

 

Affirmatiekaarsen

Affirmaties zijn teksten die je in gedachten of hardop uitspreekt. Ze beïnvloeden en versterken je gedachten. Door middel van affirmaties kun je direct je onderbewustzijn beïnvloeden of 'herprogrammeren'. 

Affirmatiekaarsen zijn vervaardigd met kruiden, oliën en bijpassende kleuren. Een affirmatiekaars kan je helpen in je persoonlijke ontwikkeling. Iedere Affirmatiekaars bevat een prachtige positieve boodschap. Het is de bedoeling dat je deze tekst zegt bij het ontsteken van de kaars.

 

Chakra kaarsen

De Chakra kaarsen zijn gemaakt van stearine of palmolie met 100% natuurlijke essentiële olie. De palmolie komt van een duurzame plantage die steeds opnieuw wordt aangeplant. Vrij van petrochemische componenten, zuivere stabiele vlam, brandduur ±100 uur.


Stearine kaarsen geven geen rook, hebben een zuivere katoenen lont en bevatten geen lood of zink.


Een chakra kaars wordt gebrand als ritueel en draag je op aan jezelf en aan alle voelende wezens. Je spreek daarbij de wens uit om zuiver te denken en te handelen, om te helen wat geheeld dient te worden. Daarmee help je jezelf en de wereld.

 

Wenskaarsen

Om een wens te doen uitkomen, zoek je eerst een rustig plekje op. Kies volgens de gebruiksaanwijzing de juiste kleur kaars en plaats hem in de kandelaar. Concentreer je vervolgens op je wens en hou deze gedachten vast, terwijl je de kaars aansteekt. Laat de kaars volledig opbranden.

 

Zoals je ziet, zijn kaarsen bij ons nooit zo maar kaarsen. Ze zijn er altijd met een duidelijke intentie en zijn bedoeld om je te helpen op je weg.


We vertellen je er bij je bezoek aan onze winkel in Eindhoven graag meer over. Want het verhaal is het waard om van mens tot mens verteld te worden. We ontmoeten je graag.


Als je ver van Eindhoven woont of om een ander reden niet naar de winkel kunt komen, vindt je ook een keuze uit ons assortiment in de webwinkel.