Earth Spirits, een nieuwetijd winkel boordevol inspiratie, wijsheid en spiritualiteit.

 

NA 22 JAAR ZIJN WIJ GESTOPT MET ONZE WINKEL IN EINDHOVEN.

 

WIJ WILLEN GRAAG AL ONZE KLANTEN, DIE ONS AL DEZE JAREN HUN VERTROUWEN HEBBEN GEGEVEN, HEEL ERG BEDANKEN.

 

 

OP  31 DECEMBER HEBBEN WIJ OM 17 UUR DEFINTIEF ONZE DEUREN GESLOTEN.

 

LIEVE GROET,

 

GERRIE & ARWEN.

   

                   

Earth Spirits was een inspirerende winkel met een breed assortiment producten met een meerwaarde. Producten die je eigen leven kunnen verrijken of die je met veel plezier cadeau kunt geven aan iemand die je na staat. We vertellen je met liefde het verhaal achter de producten.

Wij wensen je veel leesplezier op onze site.

 

Fair Trade

Wij vinden het heel belangrijk dat we op een eerlijke en integere manier omgaan met elkaar en de wereld. Duurzaamheid en respect zijn voor ons kernbegrippen.
Vandaar dat we er ook naar streven om een zo groot mogelijk gedeelte van ons assortiment volgens de principes van Fair Trade in te kopen.

 

Nieuwetijd winkel

Onze inspirerende winkel in Eindhoven noemden we zelf ook graag een nieuwetijd winkel met bijvoorbeeld muziekinstrumenten en muziekbeelden, maar ook mineralen en sieraden.

 

We waren voortdurend attent op nieuwe ontwikkelingen om het assortiment in onze winkel nog aantrekkelijker te maken. We plaatsen regelmatig nieuwe producten in de webwinkel deze vindt je bij Recent geplaatst in Webwinkel.

 

Webwinkel

In onze webwinkel vind je een deel van ons assortiment. Perfect om eens rustig rond te snuffelen.

 

Native American winkel

Al vrijwel meteen na de opening van onze winkel in Eindhoven in 1997, stonden we bekend als 'de indianenwinkel'. Zeker in de begintijd lag in het assortiment de nadruk op artikelen van de indiaanse volken uit Noord-Amerika. In de loop der jaren is het assortiment enorm uitgebreid, maar toch hebben de Native American artikelen zoals bijvoorbeeld muziekT-shirts en diverse andere voorwerpen nog een speciale plaats in ons hart.

 

Geïnspireerd door levensvisies

Veel van de artikelen die je in onze winkel vindt, hebben hun wortels in een van de spirituele levensbeschouwelijke stromingen of tradities. Bij het samenstellen van ons assortiment werden wij o.a. geïnspireerd door de volgende stromingen en tradities:sjamanisme, boeddhisme (met beeldenkleine meubeltjes en andere artikelen), hindoeïsmeNew Age en spiritualiteit.

 

Smudgen, kruiden, kruidenmengsels en wierook

In onze winkel vind je een breed assortiment op het gebied van smudgen, kruiden, kruidenmengsels en wierook voor lichamelijk en geestelijk welbevinden. Plus natuurlijk alles wat je daarbij nodig hebt. Kom inspiratie opdoen in onze winkel in Eindhoven.

 

Sieraden

Sieraden worden overal ter wereld gebruikt om (zoals het woord al zegt) zich te versieren, maar ook om een verbondenheid met de spirituele wereld uit te drukken. We hebben een groot assortiment zilveren en tinnen sieraden waarvan het grootste gedeelte een verbinding heeft met een oude cultuur of een van de levensbeschouwelijke stromingen.

 

Muziekinstrumenten en muziek

In onze gezellige winkel vind je ook een mooi assortiment muziekinstrumenten en muziek. Instrumenten van volkeren die nog verbinding hebben met hun eigen wortels en die de instrumenten vaak nog gebruiken in oude ceremonies. Daarnaast een zorgvuldig geselecteerde collectie muziek cd's.

 

Boeken en kaarten

Bij je persoonlijke ontwikkeling kun je veel steun hebben van een juist gekozen boek (zoals spirituele boeken of boeken over boeddhisme, sjamanisme, chakra's, etc.) of een van de vele soorten kaarten (zoals bijvoorbeeld Tarot, Orakels, inzichtkaarten, etc.). We hebben in onze winkel een zorgvuldig gekozen collectie boeken en kaarten die je kunnen helpen op jouw eigen weg.

 

Ontmoetingen

Sinds 2013 vonden er 4 maal per jaar op de 2e zondag van de maand een stiltewandeling plaats. Daarnaast organiseerden we een aantal keren per jaar een Vollemaanwandeling of andere activiteiten die een verbinding hebben met onze winkel. Alle actuele informatie vind je op de pagina Agenda en Nieuws.