Engelenwinkel met een mooi assortiment zilveren sieraden, spirituele boeken en wenskaarten gewijd aan engelen.

Engelen zijn gevleugelde boodschappers die fungeren als verbinding tussen hemel en aarde. Het zijn onsterfelijke wezens, die niet gehinderd worden door tijd en ruimte.
De beschermengelen nemen een speciale plaats in. Ze brengen je alle goeds en beschermen je. Je ziet ze niet, maar toch ben je nooit alleen, je beschermengel is altijd bij je.


Aartsengel is de benaming van een aantal engelen die gelden als opperboodschapper. Ze komen zowel voor in het jodendom, het christendom als in de islam. De voornaamste aartsengelen zijn Michaël, Gabriël, Rafaël en Uriël (Michaël beschermer van het Zuiden, Raphaël beschermer van het Oosten, Gabriël beschermer van het Westen en Uriël beschermer van het Noorden). Daarnaast zijn er nog andere aartsengelen.

 

In onze Engelenwinkel hebben we verschillende artikelen die je in contact kunnen brengen met engelen en die jouw inzicht in de engelenwereld verder kunnen vergroten.

 

Zilveren sieraden met beschermengelen

Je draagt zilveren sieraden natuurlijk omdat je ze mooi vindt, maar je kunt ze daarnaast ook dragen om daarmee een verbondenheid uit te dragen. Al eeuwenlang zijn sieraden in allerlei culturen een 'drager' geweest van geestesuitingen, van religies of van verbondenheid met de natuur en andere krachten.
In onze engelenwinkel in Eindhoven vindt je verschillende zilveren sieraden met beschermengelen.

 

Spirituele boeken, o.a. over engelen

We hebben een kleine (maar wel met zorg en aandacht geselecteerde) collectie bijzondere boeken over spiritualiteit, waaronder ook een aantal boeken over engelen. Bijvoorbeeld van auteurs als Doreen Virtue, Patty Harpennau.

 

Aartsengelwierook

Wierook kan helpen om in contact te komen met een van de aartsengelen. Wij hebben een uitgebreid assortiment wierook uit verschillende landen, waaronder ook Aartsengelwierook uit India.

 

Wenskaarten met engelen

We hebben in onze winkel in Eindhoven een uitgebreide en bijzonder inspirerende collectie wenskaarten. Wat ook je intentie is, je vindt er altijd een kaart die precies bij jou past. Kaarten met een bezielende foto, met een tekst die tot nadenken en mediteren noodt, kaarten met een spirituele afbeelding, en uiteraard ook een mooie collectie kaarten met engelen.

 

Wij ontmoeten je graag in onze engelenwinkel in Eindhoven om je kennis te laten maken met het hele inspirerende assortiment. Kom gerust kijken, we hebben alle tijd en ruimte voor je.

 

Ook in onze webwinkel hebben we een selectie uit de collectie opgenomen, ideaal voor als je niet naar de winkel kunt komen omdat je te ver weg woont of anderszins niet kunt.