Muziekinstrumenten en muziek van de Native American zoals High Spirits fluiten, traditionele Indian rattles en een mooi assortiment cd’s.

Al vrijwel meteen na de opening van onze winkel in Eindhoven in 1997, stonden we bekend als 'de indianenwinkel'. Zeker in de begintijd lag in het assortiment de nadruk op artikelen van de indiaanse volken uit Noord-Amerika. In de loop der jaren is het assortiment enorm uitgebreid, maar toch hebben de indiaanse voorwerpen nog een speciale plaats in ons hart.

 

In onze sfeervolle winkel vindt je –uiteraard dus- een mooi assortiment muziekinstrumenten en muziek van de Native American. Instrumenten en muziek van volkeren die nog verbinding hebben met hun eigen wortels en die de instrumenten vaak nog gebruiken in oude ceremonies. Wij nodigen je graag uit om op ontdekkingstocht te komen in onze winkel in Eindhoven en te ervaren welke instrumenten en welke muziek jou verder kunnen helpen bij het ontwikkelen van jouw eigen persoonlijkheid.
Wij assisteren je daar graag bij. Vanuit onze persoonlijke betrokkenheid begeleiden we onze bezoekers bij hun keuze. Natuurlijk met onze kennis en ervaring. Maar vooral ook met heel ons hart.

 

Muziekinstrumenten uit Noord-Amerika, zoals indiaanse fluiten

Wij hebben een toepasselijke collectie muziekinstrumenten uit Noord-Amerika, waaronder buitengewoon mooie indiaanse fluiten die we zelf importeren.

 

Bijzondere indiaanse fluiten
De indiaanse fluit is een van de oudste muziekinstrumenten die ook nu nog steeds bespeeld wordt. Omdat wij persoonlijk een bijzondere affiniteit hebben met de indiaanse leefwereld, hebben we er ook veel werk van gemaakt om deze traditioneel geïnspireerde fluiten te importeren. Fluiten waarin de ziel van de maker voelbaar en hoorbaar is, fluiten waarmee je als vanzelf verbinding maakt met je innerlijke wereld.
Het resultaat is een serie fluiten met een mooie, warme toon, vooral omdat als houtsoort praktisch altijd red ceder gebruikt wordt.

 

Wij hebben in onze winkel vooral de bijzonder mooie Indiaanse fluiten van High Spirits (Amerika – Arizona). De maker (Odell Borg) is een echte kunstenaar in het maken van traditioneel geïnspireerde Native American fluiten. Deze fluiten, gebaseerd op de authentieke fluiten, zijn een magische en fantastische manier om emoties en gevoelens uit te drukken. Eenvoudig te bespelen, maar met een prachtige klank.
De fluiten van High Spirits zijn uit één stuk.
De aanschaf van een High Spirits fluit is een waardevolle investering waar je lang plezier van hebt. Elke fluit wordt geleverd met een instructieboekje en DVD.
Meer informatie over ons assortiment High Spirits fluiten vindt je bij de Indiaanse muziekinstrumenten

 

Naast de fluiten hebben we ook een mooi assortiment ritme-instrumenten zoals bijvoorbeeld traditionele Indian rattles en guiros die gebruikt worden om zelf of in een groep de helende werking van ritmes te ervaren. Meer hierover (en over de andere slaginstrumenten) bij de Drums en slaginstrumenten.

 

Een met zorg uitgezocht assortiment cd's waaronder ook Native American muziek

Wij hebben een mooi assortiment cd's in onze winkel in Eindhoven. Wij hebben een interessante collectie traditionele Indiaanse (Native American) muziek. Meer details over ons programma.

 

Een selectie van ons programma muziekinstrumenten en muziek van de Native American vindt je ook in de webwinkel, vooral handig als je wat ver van Eindhoven af woont of om een andere reden niet naar onze winkel kunt komen.