Nieuwetijd winkel in Eindhoven, het startpunt voor jouw persoonlijke groei en geestelijke ontwikkeling.

Onze inspirerende winkel in Eindhoven noemen we zelf graag een nieuwetijd winkel. Het begrip nieuwetijd heeft voor ons een tweeledige lading. Als je het in het grote geheel ziet duidt nieuwetijd voor ons op een nieuwe wereldorde waar begrippen als Fair Trade, duurzaamheid, respect voor je medemens en voor je omgeving en mededogen mee verbonden zijn. Op het persoonlijke vlak heeft het te maken met persoonlijke groei, samenwerking en geestelijke ontwikkeling.

 

Beide aspecten proberen we in onze winkel gestalte te laten krijgen. Bij de producten die we selecteren trachten we zoveel mogelijk Fair Trade producten te kiezen, we letten op een duurzame productie en respectvolle artikelen hebben duidelijk onze voorkeur. Maar daarnaast kijken we ook heel sterk of de artikelen bij kunnen dragen aan de groei en ontwikkeling van onze klanten. Want het stimuleren van de voortgang op die persoonlijke weg is het mooiste cadeau wat wij in het contact met onze klanten steeds weer krijgen.

 

Daarnaast organiseren wij sinds 2013 (bijna) elke 2e zondag van de maand een natuur- of stiltewandeling. Voor actuele informatie zie onze pagina Agenda

 

Overigens vinden wij dat nieuwetijd een andere lading heeft (of zou moeten hebben) dan het wat beladen begrip New Age. Kijk op de pagina over New Age als je wilt weten wat onze bespiegelingen daarover zijn.

 

Omdat persoonlijke groei en geestelijke ontwikkeling op zo verschillend veel terreinen plaats kan vinden (ieder gaat immers haar of zijn eigen weg) vindt je onze nieuwetijd producten op verschillende pagina’s:

Nieuwetijd winkel voor kleine meubeltjes

Nieuwetijd winkel voor inspirerende muziek

Nieuwetijd winkel voor (boeddhistische) beelden

Mineralenwinkel met helende mineralen en edelstenen

Sieradenwinkel met spirituele en symbolische sieraden

Engelenwinkel

Tarotwinkel met tarotkaarten en verschillende tarotdecks

Meditatie en yoga