Nieuwetijd winkel muziek met een mooie collectie indiaanse fluiten, oceandrums en sjamanendrums, klankschalen, windgongs en bijzondere cd’s.

Onze inspirerende winkel in Eindhoven noemen we zelf graag een nieuwetijd winkel. Het begrip nieuwetijd heeft voor ons een tweeledige lading. Als je het in het grote geheel ziet duidt nieuwetijd voor ons op een nieuwe wereldorde waar begrippen als fair trade, duurzaamheid, respect voor je medemens en voor je omgeving en mededogen mee verbonden zijn. Op het persoonlijke vlak heeft het te maken met persoonlijke groei en geestelijke ontwikkeling.

 

Beide aspecten proberen we in onze winkel gestalte te laten krijgen. We trachten zoveel mogelijk fair trade producten te kiezen, we letten op een duurzame productie en respectvolle artikelen hebben duidelijk onze voorkeur. Maar daarnaast kijken we ook heel sterk of de artikelen bij kunnen dragen aan de groei en ontwikkeling van onze klanten. Zoals bijvoorbeeld met muziekinstrumenten en muziek.

 

Muziekinstrumenten uit Noord-Amerika, zoals indiaanse fluiten

Wij hebben in onze nieuwetijd winkel diverse muziekinstrumenten uit Noord-Amerika waaronder de bijzonder mooie Indiaanse fluiten van High Spirits (Amerika – Arizona). De maker (Odell Borg) is een echte kunstenaar in het maken van traditioneel geïnspireerde Native American fluiten. Deze fluiten, gebaseerd op de authentieke fluiten, zijn een magische en fantastische manier om emoties en gevoelens uit te drukken. Eenvoudig te bespelen, maar met een prachtige klank. Meer over de indiaanse fluiten.

 

Oceandrums en sjamanendrums

Oceandrums en sjamanendrums zijn enkele voorbeelden van de slaginstrumenten in ons programma. Het geluid van de oceandrum kan je helpen bij meditatie, klankheling, rituelen of ontspanning. Een sjamanendrum wordt gebruikt voor rituelen, ceremonies, trancereizen of drumcirkels om in contact te komen met de drie werelden. Meer over ons programma slaginstrumenten.

 

Klankschalen uit Nepal en Tibet, een mooi assortiment in de nieuwetijd winkel in Eindhoven

Wij voeren een mooi assortiment Nepalese en Tibetaanse klankschalen, in diverse diameters, vervaardigd uit brons. Om een klankschaal verantwoord te kunnen kiezen, moet je eigenlijk het geluid van de verschillende klankschalen met elkaar vergelijken en de resonanties ervaren. De vibratie van de klankschaal moet 'passen' op jouw eigen innerlijk, het is een heel persoonlijke keuze. Uiteraard kun je de klankschalen uit Nepal en Tibet in alle rust in onze nieuwetijd winkel in Eindhoven ervaren. Meer over de klankschalen uit Nepal en de Tibetaanse klankschalen

 

Een Koshi, Shanti of Zaphir windgong geeft vrede, vreugde en harmonie in je hart

Een windgong zorgt voor rust. Door de nauwkeurig afgestemde klankelementen ontstaat een spel van heldere boventoonrijke tonen. De windgong wordt vaak gebruikt als muzikale ondersteuning bij meditatie, healing en ontspanning of ter ondersteuning bij klankschalenconcerten. In onze winkel in Eindhoven hebben we een mooi assortiment windgongs, meer details...

 

Een rijke keuze in Native American muziek, spirituele muziek en meditatie cd's

Wij hebben een mooi assortiment cd's in onze nieuwetijd winkel in Eindhoven. Wij hebben een zorgvuldige keuze gemaakt uit het aanbod spirituele muziek met o.a. Karunesh, Deva Premal en Dewa Che. Daarnaast hebben we een afgewogen selectie gemaakt van meditatie cd's, New Age muziek en Zen muziek. Plus een interessante collectie traditionele Indiaanse (Native American) muziek. Meer details over ons programma.

 

Wij nodigen je graag uit om op ontdekkingstocht te komen in onze nieuwetijd winkel in Eindhoven en te ervaren welke instrumenten en welke muziek jou verder kunnen helpen bij het ontwikkelen van jouw eigen persoonlijkheid.
Wij assisteren je daar graag bij. Vanuit onze persoonlijke betrokkenheid begeleiden we onze bezoekers bij hun keuze. Natuurlijk met onze kennis en ervaring. Maar vooral ook met heel ons hart.

 

Webwinkel

In onze webwinkel vindt je een flink gedeelte van ons assortiment. Perfect om eens rustig rond te snuffelen of om je keuze te maken als je wat verder van Eindhoven af woont of om andere redenen niet kunt komen.
Natuurlijk kunt je, als je dat handiger vindt, ook direct naar de verschillende webwinkelpagina's gaan:
Indiaanse muziekinstrumenten
Drums en slaginstrumenten
Klankschalen Nepal
Klankschalen Tibet
Windgongs
Spirituele muziek