The Mountain T-Shirts met motieven ontleend aan de wereld van Native American en fantasy.

The Mountain T-shirts worden van 100% organisch katoen gemaakt en zijn van een uitstekende kwaliteit. Op een handgekleurd Tye Dye T-shirt wordt met een speciale zeefdrukmethode (de reactive silk-screen) en ecologisch verantwoorde kleurstoffen op waterbasis een zeer fijne zeefdruk aangebracht. Hierdoor voelt de print soepel aan en ligt er dus niet als een plakkaat op. De print kan daardoor ook niet breken of barsten. Het resultaat is een perfect T-shirt dat jarenlang goed van vorm en kleur blijft. Ook wassen is geen probleem.

 

Naast de technische aspecten, staan The Mountian T-shirts vooral ook bekend om hun prachtige prints. We hebben uit de omvangrijke collectie van The Mountain een mooie assortiment geselecteerd met motieven ontleend aan de wereld van Native American en fantasy. Uiteraard zorgen we dat dit assortiment regelmatig aangevuld wordt met nieuwe prints. Kom de collectie bekijken in onze winkel in Eindhoven.

 

Een selectie van onze T-shirts vindt je ook in de webwinkel, vooral handig als je wat ver van Eindhoven af woont of om een andere reden niet naar onze winkel kunt komen.